Foto vergroten
Nep Chat App
Online Kleuren
Map Image
Phideo
Gedachtenwolken
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Klik op de blauwe route-lijn op de kaart voor Google Streetview foto's.
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Ylivieska to Jalasjarvi (22/26)

Dit is deel tweeƫntwintig van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinaviƫ met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er, indien mogelijk, een omleiding aangegeven.

De route begint in Ylivieska, gelegen in Noord-Ostrobotnie. Onderweg fantastische landschappen, veel water, bos en prachtige uitzichten waar de weg geweldig doorheen slingert. Prettig om te rijden. Na elke bocht weer een ander fantastisch uitzicht. Mooie en interessante bezienswaardigheden zijn onder andere twee plekken waar je een prachtig uitzicht over het EvijƤrvi-meer hebt, het oude houten kerkje van Sievi en het textiel- en messenmuseum.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Arno van Lochem / AH
Rijden 236km (7šŸ“) 6:38 🇫🇮 KML, GPX

Gerelateerde routes