Foto filters
Foto aanpassen
Youtube Trimmer
Gedachtenwolken
Annoteer
Nep Chat App
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Mysen to Rena (4/26)

Dit is de vierde route van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinaviƫ met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben. De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaat over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er een omleiding aangegeven.

De route begint in Mysen en voert je door prachtige wisselende en uitgestrekte landschappen verder naar het noorden. Bijna op het eind kom je langs het coƶrdinaat waar de deelnemers van de Arctic Challenge 2020 als eerste naar toe moesten rijden: Het Vikingschip in Hamar. De route eindigt bij het Ƙsterdalen hotell in Rena, een ietwat buitenaf gelegen hotel. Aan de kampeerder is ook gedacht, er zijn een aantal campings aangegeven waar je een trekkershut kunt huren of kamperen.

De route voert je over prima wegen door prachtige bossen en langs mooie meren. Ook worden de hoogteverschillen groter en is er onderweg genoeg te zien.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Arno van Lochem / AH
Rijden 314.7km (18šŸ“) 5:18 🇳🇴 GPX, KML

Gerelateerde routes