Poster maker
Woordwolken
Foto vergroten
Phideo
Foto verkleinen
QR App
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Klik op de blauwe route-lijn op de kaart voor Google Streetview foto's.
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Roundtour Sirkka to North Cape part 3 (17/26)

Dit is deel zeventien van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavië met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben. Je kunt dit zeventiende deel ook zien als deel 3 van een 5 delige rondreis vanuit Sirkka naar de Noordkaap.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er, indien mogelijk, een omleiding aangegeven.

De route begint in Skaidi en zal je op de Noordkaap brengen. Onderweg fantastische landschappen en prachtige uitzichten waardoor de weg geweldig is aangelegd. Een genot om te rijden. Na elke bocht weer een ander fantastisch uitzicht. Mooie en interessante bezienswaardigheden zijn onder andere een lokale zilversmid, natuurwonder Kirkeporten en natuurlijk de Noordkaap zelf. Horeca-gelegenheden zijn niet al te veel aanwezig, de reden dat je beter kunt zorgen dat je wat te eten en te drinken bij je hebt voor onderweg.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Arno van Lochem / AH
Rijden 244.1km (11📍) 7:02 🇳🇴 KML, GPX

Gerelateerde routes