Nep Chat App
Youtube Trimmer
Phideo
Poster maker
Fotocollage
Toony Tool
Meer
Klik op de waypoints op de kaart voor Google Streetview foto's.

MTG2 03 Bourgogne Roundtrip southern Morvan

Dat Frankrijk één van de mooiste en beste toerlanden is staat als een paal boven water. Het biedt een ongelooflijk gevarieerd landschap met goede wegen en een prettig klimaat. Het is niet voor niets dat je er zoveel motorrijders ziet. Mijn vorige reeks routes in Frankrijk waren gebaseerd op de routebeschrijvingen uit de Motortourgids Frankrijk deel 1 gemaakt door Bert Loorbach.

Deze route komt uit Motortourgids Frankrijk deel 2 en de originele naam is "Bougogne; Routebeschrijving 1: de zuidelijk Morvan".

In Motortoergids Frankrijk deel 2 is er een verschil gemaakt tussen aanrijroutes en tochten in een bepaald gebied. De aanrijroutes kunnen ook gebruikt worden in combinatie met de routes uit Motortourgids Frankrijk deel 1

De routes zijn soms iets aangepast op basis van de tips die Bert Loorbach geeft in zijn beschrijving, of vanwege een andere plaats om te overnachten, of om de minimale lengte van 2 uur voor de MRA Library te halen. Bij elke route staat in de review een meer gedetailleerde beschrijving, inclusief opties om te overnachten of bezienswaardigheden onderweg, welke ook zijn aangegeven met een POI en indien mogelijk met een korte omschrijving.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
René Plücken / AH
Rijden 259.8km (28📍) 4:47 🇫🇷 KML, GPX
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Gerelateerde routes