Foto filters
Fotocollage
Foto aanpassen
Foto verkleinen
Youtube Trimmer
Chartle
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Klik op de waypoints op de kaart voor Google Streetview foto's.
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

From Misurina Italy to Heiligenblut in Austria over 9 passes (6/9)

Deze zesde route uit de 9-daagse collectie 'Alpen en Dolomieten 2020' voert u over 9 passen, de ene al wat uitdagender dan de andere.

Schuiven allemaal onder uw wielen door: Passo di Misurina, Sella Ciampigotto, Sella di Razzo, Sella di Rioda, Passo del Pura, Sella del Monte Zoncolan, Plöckenpass, Gailbergsattel en de Iselbergpass.

Technisch gezien is het geen al te moeilijke route, met uitzondering dan van de Zoncolan misschien. Schoonheid zal ook uw deel zijn op deze route, zeker over de Passo di Pura.

Tevens maakt u de transitie mee van de ruwe Dolomieten naar de iets zachtere Alpen, tenminste toch na de héérlijke verrassing waarmee de Dolomieten van u afscheid nemen ter hoogte van Sauris.

Met deze route duikt u ook Oostenrijk terug in met het oversteken van de Plöckenpas. Vanaf dan beginnen we immers 'officieel' aan onze terugkeer. Maar wees gerust, de reis is nog niet voorbij!

Net als in route 5 worden hier niet àl te veel kilometers gemaakt. Er wordt daarentegen tijd vrijgemaakt om volop van de verrassing onderweg te genieten.

Adrenaline én rust, u komt ze allebei tegen op deze krachtenbrengende rit.

En die krachten zal u nodig hebben op route 7....

Dus geniet van het korte, maar mooie ritje en neem de tijd om te genieten van de verrassing waarmee de Dolomieten afscheid nemen, tenminste, als u er het lef voor heeft...

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Guy Heyns / AH
Rijden 230.3km (11📍) 6:54 🇮🇹🇦🇹 KML, GPX

Gerelateerde routes