Phideo
Foto filters
Foto vergroten
Smoelenwissel
Verwijder achtergrond
Gedachtenwolken
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Snelheid
Voortgang 0%
Richting 0Ā°
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Devonport to Scottsdale

Tasmaniƫ is een eiland en staat van het Gemenebest van Australiƫ. Het ligt 240 kilometer ten zuidoosten van het Australische vasteland en is ervan gescheiden door de Straat Bass. De hoofdstad van Tasmaniƫ is Hobart. In Tasmaniƫ spreekt men vooral Engels maar er wordt ook nog de aboriginaltaal Wororan gesproken.

Tasmaniƫ staat bekend om zijn vele nationale parken, groene ruige landschappen en de Tasmaanse Duivel. Van de Tasmaanse Duivel zijn nog maar enkele levende exemplaren bekend. Een groot deel van het eiland is ongerept en aangesteld als nationaal- of wildpark. Daarnaast kan men op Tasmaniƫ vele watervallen vinden. De kustlijn van Tasmaniƫ is bergachtig met een aantal witte zandstranden. In de wateren rondom Tasmaniƫ kan men ideaal duiken en snorkelen naar het kleurrijke onderwaterleven.Tasmaniƫ, feeft een diversiteit aan flora en fauna; de meest uiteenlopende typen planten, bomen en dieren, met name vogels en een veel typische Australische buideldieren, die je nergens anders ter wereld aantreft!

Je gaat het allemaal zien en meemaken in deze geweldige rondreis door Tasmaniƫ, een rondreis die ook de hoofdstad Hobart aandoet, is er een om nooit te vergeten!

Startpunt: Devonport, Devonport Harbor. Eindpunt: Scottsdale, North East Rest Awhile B&B

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Hans v.d. Ven / AH
Rijden 268.4km (21šŸ“) 3:58 🇦🇺 GPX, KML