Foto aanpassen
Smoelenwissel
Poster maker
Foto vergroten
Annoteer
Toony Tool
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Klik op de waypoints op de kaart voor Google Streetview foto's.
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Rondje Scheveningen

Deze route vertrekt bij McDonalds te Woerden en brengt je naar de boulevard van Scheveningen. Je kan de rit in een middag rijden.

Gelijk vanaf McDonalds ("The Golden Tits") te Woerden kiezen we een smal weggetje door Woerden. Even door een nieuwbouwwijk en dan langs het water naar Nieuwerbrug, een piepklein dorp met een heuse tolbrug. Op zondag hoef je daar geen tol te betalen. Via Zwammerdam en Boskoop rijden we naar Rijnwoude, alles over kleine weggetjes. De beste verdediging is de aanval, dus we gaan maar es bij die Hagenezen spioneren.... Via Leidschendam denderen we Den Haag binnen. Wel veel stoplichten daar, dus een beetje de linies gesloten houden.

Op de boulevard doen we een bakkie en kiezen onze weg via Rijswijk naar Delft. We gaan óók dwars door Delft. Lijkt mij wel lachuh... Dan langs de Schie, richting Schiedam. Na Luchthaven Zestienhoven zoeken we de rivier De Rotte op. Dan gaan we daarna bij Zoetermeer de snelweg op, terug richting Woerden. Dat moet dan maar een keertje. Anders wordt het te laat.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
AH Rijden 150.8km (29📍) 3:54 🇳🇱 KML, GPX