Map Image
Smoelenwissel
Foto filters
Gedachtenwolken
Youtube Trimmer
Foto aanpassen
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Snelheid
Voortgang 0%
Richting
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Sabah Road Trip: Kota Belud Tip of Borneo Kudat (2/11)

Deze tweede dag van de 11-daagse Motortoerrit op Sabah Borneo is gebaseerd op de routes van “Rider Chris” uit Kuala Lumpur Maleisië, hij is een gepassioneerd motorrijder en deelt graag zijn reisavonturen met de gemeenschap via zijn website en sociale media.

Deze route is gemaakt met zijn toestemming.

Sabah wordt gezien als een van de mooiste provincies van Maleisië en staat bekend om zijn schilderachtig landschap met spectaculaire bergen, prachtige stranden, surrealistische zonsondergangen, rijke cultuur, vriendelijkste mensen, bochtige wegen, hoge watervallen, nationale parken en nog veel meer!

De wegen in Maleisië zijn over het algemeen in goede staat, maar pas op; er zijn ook delen waar het asfalt slecht is en er kunnen kuilen in het wegdek zitten. Dit kan gevaarlijk zijn, dus voorzichtigheid is geboden. Tijdens het regenseizoen (september-december) kunnen de wegen glad zijn. Het verkeer in Maleisië rijdt aan de linkerkant van de weg.

Je kunt in Malaysia een motorfiets huren maar dit zijn meestal lichtere modellen en vaak scooters. Overnachten kan in hotels, B&B of op campings, welke eenvoudig zijn te boeken via de website in de review of via booking.com.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
René Plücken / AH
Rijden 209.3km (16📍) 4:16 🇲🇾 GPX, KML

Gerelateerde routes