QR App
Foto vergroten
Toony Tool
Foto verkleinen
Annoteer
Foto aanpassen
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Klik op de blauwe route-lijn op de kaart voor Google Streetview foto's.
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

North Cape Tour: Alta - Skarsvag (12/12)

Dit is de twaalfde en laatste dag van een 12-daagse reis van Oslo naar de Noordkaap, gebaseerd op een route van Thomas Falck Østli.

Je rijdt in Noorwegen grotere afstanden zonder een tankstation of restaurant tegen te komen, houd hiermee rekening voordat je gaat rijden. Zorg ervoor dat je tank vol is en neem eten en drinken mee. Neem een paar flessen water of Camel bag mee en vul die wanneer je stopt om te tanken. Onderweg zijn een aantal pauzes ingepland om te tanken, eten en drinken.

Je hebt de keuze om te overnachten op campings of in hotels. Hotelprijzen in Noorwegen zijn niet bijzonder hoog en meestal is het ontbijt inbegrepen. Kamperen mag bijna overal gratis, behalve op privéterrein of waar een kampeerverbod geldt, aangegeven met verbodsborden. Op de campings zijn er vaak ook hutten te huur, mocht je niet willen kamperen. Voor een reis door Noorwegen is het altijd raadzaam om een tent en overige kampeerspullen mee te nemen.

Dit is een rit van ongeveer 240 kilometer en er zijn onderweg geen bezienswaardigheden te bezoeken maar we hebben als hoogtepunt de Noordkaap!

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
René Plücken / AH
Rijden 239km (12📍) 3:34 🇳🇴 KML, GPX

Gerelateerde routes