Smoelenwissel
Foto filters
Woordwolken
Phideo
Online Kleuren
Foto verkleinen
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Klik op de waypoints op de kaart voor Google Streetview foto's.
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Limburgse Maas tour out of Tongeren via Valkenburg and Thorn

Deze rondrit brengt u door het schitterende Limburgse Heuvelland en Maasvallei waar niet enkel de wegen, maar ook de uitzichten werkelijk prachtig zijn.

De route vertrekt nabij Tongeren, de oudste stad van België. Ze brengt u een verrassend en heuvelachtig bochtenspel dat zijn gelijke in de regio niet kent. De route passeert bovendien een aantal zeer mooie en interessante gebieden, steden en dorpen die een bezoek méér dan waard zijn. De Voerstreek, het Limburgse Heuvelland, Valkenburg, De Maasvallei, Thorn, het 'witte' stadje, Het omstreden Klooster van Opgrimbie en de Landcommanderij van Alden Biesen staan allemaal op het programma, net als voortreffelijk asfalt dat onder uw wielen doorschuift.

Voor wie bovendien dacht dat speldjes niet bestaan in Vlaanderen en Nederland bewijst deze route meermaals het tegendeel.

Maar niet alleen de kwaliteit van de route, de uitzichten, de streek of de wegen zijn het vermelden waard. Ook de uitgebreide keuze aan pauzepunten, terrasjes, gastronomie en toerisme maken van deze route een topper.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Guy Heyns / AH
Rijden 225.2km (52📍) 6:04 🇧🇪🇳🇱 KML, GPX