Poster maker
Fotocollage
Foto vergroten
QR App
Phideo
Annoteer
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Snelheid
Voortgang 0%
Richting
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Roadtrip Crete: Heraklion to Koutsounari (1/8)

Dag 1 van een 8 daagse rondrit op het Griekse eiland Kreta.

Motorrijden op Kreta is een waar genot, dit eiland heeft veel mooie kronkelige wegen met duizenden bochten, idyllische dorpjes, prachtige vergezichten over zee, baaien, mooie passen en ravijnen.

De lokale bevolking is zeer gastvrij. De wegen zijn redelijk, maar het is aan te raden een All- of Off Road motor te huren, want er zijn ook veel slechte wegen met kuilen en onverharde stukken.

Op het zeer toeristische eiland zijn veel hotels, met name langs de kust, ook zijn er B&B en een aantal campings. In deze rondrit zullen we uitgaan van verblijf op campings.

De routes kunnen gereden worden met motor, auto of quads en er zijn meerdere verhuurbedrijven op Kreta waar je All Road, Custom, Quads, Buggy’s, scooters en auto’s kunt huren. De prijzen voor de huur van een motorfiets voor een week liggen tussen 280 en 900 euro, afhankelijk van het model.

Huren bij Eurodriver heeft het voordeel dat ze motor overal kunnen afleveren dus je kunt bij het vliegveld al op je motor stappen en de reis beginnen.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
René Plücken / AH
Rijden 144.6km (20📍) 3:34 🇬🇷 GPX, KML

Gerelateerde routes