Toony Tool
Map Image
Woordwolken
Online Kleuren
Poster maker
Foto filters
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Snelheid
Voortgang 0%
Richting
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

North Cape Tour: Furoy - Lofoten - Reine (6/12)

Dit is de zesde dag van een 12 daagse reis van Oslo naar de Noordkaap, gebaseerd op een route van Thomas Falck Østli. De route gaat door de prachtige landschappen van Noorwegen met veel meren, fjorden, rivieren, bossen en bergen.

Je rijdt in Noorwegen grotere afstanden zonder een tankstation of restaurant tegen te komen, houd hiermee rekening voordat je gaat rijden. Zorg ervoor dat je tank vol is en neem eten en drinken mee. Neem een paar flessen water of Camel bag mee en vul die wanneer je stopt om te tanken. Onderweg zijn een aantal pauzes ingepland om te tanken, eten en drinken.

Je hebt de keuze om te overnachten op campings of in hotels. Hotelprijzen in Noorwegen zijn niet bijzonder hoog en meestal is het ontbijt inbegrepen. Kamperen mag bijna overal gratis, behalve op privéterrein of waar een kampeerverbod geldt, aangegeven met verbodsborden. Op de campings zijn er vaak ook hutten te huur, mocht je niet willen kamperen. Voor een reis door Noorwegen is het altijd raadzaam om een tent en overige kampeerspullen mee te nemen.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
René Plücken / AH
Rijden 293.5km (22📍) 6:33 🇳🇴 GPX, KML

Gerelateerde routes