Youtube Trimmer
Foto aanpassen
Foto vergroten
Phideo
Woordwolken
Online Kleuren
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Snelheid
Voortgang 0%
Richting
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Orkanger to Grong (6/26)

Dit is de zesde route van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavië met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaat over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er een omleiding aangegeven.

In dit deel van de rondreis zie je weer heel veel water. Rivieren, kleine meren, grote meren, de één nog mooier dan de andere. De route begint in Orkland en loopt via Trondheim over kleinere wegen richting en langs de kust. Af en toe een wat grotere doorgaande weg kom je ook tegen. Onderweg genoeg punten om te stoppen en een foto te maken of om gewoon even te genieten van de prachtige natuur die Noorwegen rijk is. Ook zijn er een aantal bezienswaardigheden opgenomen zoals het fotomuseum en The Norway Building. De eindbestemming is een hotel, maar aan de kampeerder is ook gedacht, er zijn een aantal campings aangegeven waar je een trekkershut kunt huren of kamperen.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Arno van Lochem / AH
Rijden 299.1km (22📍) 5:24 🇳🇴 GPX, KML

Gerelateerde routes