Foto verkleinen
Gedachtenwolken
Annoteer
Woordwolken
Map Image
Foto vergroten
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Klik op de waypoints op de kaart voor Google Streetview foto's.
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Askersund to Varnamo (25/26)

Dit is deel vijfentwintig van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavi├ź met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er, indien mogelijk, een omleiding aangegeven.

De route begint in Askersund, gelegen aan de noordzijde van het V├Ąttermeer. Het eerste stuk rijd je langs dit meer afzakkend naar het zuiden. Meer dan de helft van de route heb je het V├Ąttermeer aan je linkerhand in beeld. Eenmaal het meer achter je gelaten rijd je over (deels) leuke binnenweggetjes naar de eindbestemming van deze route, V├Ąrnamo. Mooie en interessante bezienswaardigheden zijn onder andere een tweetal plekken met een mooi uitzicht over het V├Ąttermeer, het plaatsje Karlsborg en het Lucifermuseum.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Arno van Lochem / AH
Rijden 224.1km (12­čôŹ) 7:58 🇸🇪 KML, GPX

Gerelateerde routes