Foto vergroten
Foto verkleinen
Woordwolken
Foto filters
Online Kleuren
Nep Chat App
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Klik op de blauwe route-lijn op de kaart voor Google Streetview foto's.
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Alingsas to Mysen (3/26)

Dit is de derde route van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinavië met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er een omleiding aangegeven.

De route begint in het Zweedse plaatsje Alingsås en voert je door prachtige wisselende en uitgestrekte landschappen verder naar het noorden. Op 2/3 van de route passeer je de Noorse grens. De route eindigt bij het hotel Scandic Brennemoen in Mysen, een ietwat buitenaf gelegen hotel dat te boeken is via booking.com. Aan de kampeerder is ook gedacht, er zijn een aantal campings aangegeven waar je een trekkershut kunt huren of kamperen.

De route voert je over prima wegen door prachtige bossen en langs mooie meren. Ook worden de hoogteverschillen groter. Daarnaast is er onderweg genoeg te zien.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Arno van Lochem / AH
Rijden 260.7km (13📍) 4:17 🇸🇪🇳🇴 KML, GPX

Gerelateerde routes