Foto aanpassen
Nep Chat App
Online Kleuren
Phideo
Foto verkleinen
Verwijder achtergrond
Meer
Je bent niet ingelogd.  
Klik op de blauwe route-lijn op de kaart voor Google Streetview foto's.
Route bibliotheek  Bewerk route
Credits vereist

Route bibliotheek
 Bewerk route
Credits vereist

Insluiten

Varnamo to Trelleborg (26/26)

Dit is het laatste deel van een 26-delige rondreis van bijna 6500 kilometer door Scandinaviƫ met als hoogtepunten de Lofoten en de Noordkaap. De rondreis is (deels) gebaseerd op de route die de deelnemers van de Arctic Challenge in 2020 gereden hebben.

De routes zijn voor een ieder goed te rijden en gaan over goed geasfalteerde wegen. Er zal wellicht een enkele haarspeldbocht genomen moeten worden, maar die zijn prima te doen. Mocht er een stuk gravel in de route voorkomen, dan wordt daarvoor gewaarschuwd en is er, indien mogelijk, een omleiding aangegeven.

De route begint in VƤrnamo, gelegen aan de noordzijde van het Vidƶsternmeer. Het eerste stuk rijd je langs dit meer afzakkend naar het zuiden. Eenmaal het meer achter je gelaten rijd je over (deels) leuke binnenweggetjes naar de eindbestemming van deze route, Trelleborg.

Mooie en interessante bezienswaardigheden zijn onder andere het uitvaartmuseum, een oude staatgevangenis en een cityvisit in Lund.

In Trelleborg eindigt ook deze rondrit en heb je er 6500 kilometer opzitten. Vanaf hier kun je zelf bepalen hoe je de terugreis naar huis gaat ondernemen, er zijn diverse bestemmingen mogelijk met de veerboot.

Auteur Reiswijze Afstand Duur Landen Download
Arno van Lochem / AH
Rijden 259.3km (20šŸ“) 8:53 🇸🇪 KML, GPX

Gerelateerde routes